dijous, 16 d’agost del 2012

Com podem descatar a Pinterest

Pinterest ha estat l’últim gran descobriment dins de l’univers de les Xarxes Socials. Cada dia hi ha més pimes, professionals i organitzacions que usen aquesta xarxa per donar-se a conèixer i promocionar els seus serveis.


L’èxit de Pinterest radica en el fet que és una xarxa molt visual i que, per tant, entra pels ulls dels usuaris. Això vol dir que, si volem destacar a Pinterest, haurem de ser molt fotogènics. Això vol dir tenir un producte o servei que sigui fàcilment retratable en una imatge o fotografia. Per norma general, una imatge d’un hotel sempre serà molt més atractiva que la d’una ampolla d’aigua.

Pinterest ens obliga a ser autèntics i originals. Hem de saber identificar quines són les nostres fotografies més atractives per atraure als usuaris. Si només compartim fotos d’ampolles aviat avorrirem als nostres seguidors. Ara bé, si posem aquestes ampolles en situacions inversemblants o presentem quelcom extraordinari, podem tenir un perfil d’èxit a Pinterest.

També hem d’evitar compartir només fotos comercials dels nostres productes o serveis. Una bona estratègia a Pinterest és la que combina aquestes fotos amb imatges relacionades amb els nostres serveis. Per exemple, plats d’alimentació sana i equilibrada.

Si seguiu aquests consells podreu tenir un perfil destacat a Pinterest. En el vostre cas, quina estratègia feu servir?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada



Moltes gràcies per participar!