diumenge, 3 de febrer del 2013

10 apps imprescindibles per a Android i iOS

Cada cop som més els que tenim un smartphones o tauleta. Aparells que han revolucionat el consum tecnològic i que ho continuaran fent en els propers anys. A continuació us comparteixo el contingut d'una xerrada que vaig fer a Castellolí el passat mes de gener presentant les 10 apps imprescindibles, un recull d'aplicacions bàsiques per treure el màxim rendiment al nostre dispositiu, ja sigui Android o iOS.
Espero que la gaudiu i trobeu noves apps per als vostres telèfons o tauletes.



Google Play / iTunes

Són les dues plataformes per a Android i iOS per a descarregar-nos apps. El seu funcionament és molt senzill i intuïtiu, però val la pena recordar un concepte clau: totes dues plataformes tenen suport web, des d'on podem navegar i descobrir noves aplicacions, però sobretot ens permeten descarregar-nos aplicacions online directament al nostre dispositiu. És la manera més còmode per trobar noves aplicacions.


QR Droid

App exclusiva per a Android. Ens serveix per llegir els codis bidimensionals QR, els codis que ens permeten accedir a continguts online (per exemple, una pàgina web) des d'un suport en paper o físic. Podem trobar els codis QR en cartells promocionals, aparadors de botigues o fins i tot llibres.
Descarrega-te-la per a Android



Whatsapp

App per excel·lència per xatejar online amb amics, familiars i coneguts. És un dels serveis més populars del moment i requereix connexió a Internet. Per aclarir el concepte del check i doble check. El primer check (la fletxa verda que apareix al costat del missatge) ens indica que el nostre missatge ha estat enviat, mentre que el segon apareix quan l'altre dispositiu el rep (cosa que no significa que l'usuari l'hagi llegit).
Descarrega-te-la per a Android
Descarrega-te-la per a iOS



Instagram

Una de les aplicacions més populars per retocar i compartir fotos. Funciona com a Xarxa Social i és propietat de Facebook. Ens permet aplicar filtres artístics a les nostres imatges per crear fotografies de gran qualitat. Ideal per als amants de les fotos. Inicialment per a iOS, ara també està disponible a Android.



Foursqure

Una bona eina per trobar els locals, establiments i llocs més populars del nostre entorn. Es basa en els check-in dels propis usuaris. Quan més visites té un lloc, més popular és torna. Especialment recomanable si no sabem on anar a dinar o passar una bona estona en una ciutat estranya.
Descarrega-te-la per a Android.
Descarrega-te-la per a iOS



Flipboard

Aquesta aplicació és especialment interessant per aquells que estiguin apuntats a moltes Xarxes Socials. Ens permet veure les actualitzacions dels nostres amics en un únic espai, sense necessitat d'entrar a cada xarxa. A més, el disseny és molt el·legant i podem deixar comentaris des dels nostres perfils.
Descarrega-te-la per a Android.
Descarrega-te-la per a iOS.  



Evernote

Aplicació multiplataforma (smartphone, tauleta i web) que ens permet deixar anotades notes. La principal avantatge és que podem accedir-hi des de diferents plataformes, el que va molt bé per poder per compartir i editar notes sobre la marxa.
Descarrega-te-la per a Android.
Descarrega-te-la per a iOS.  



Beatiful Widgets

App exclusiva per a Android. És una de les moltes aplicacions que ens permeten costumitzar el nostre sistema operatiu Andriod. Es poden canviar les lletres, el fons de pantalla, els sons, els widgets instal·lats. Aplicació de pagament, però n'hi ha també de gratuïtes.







Dropbox

Aplicació multiplataforma (smartphone, tauleta i web) que ens permet compartir arxius entre múltiples dispositus. Per a taules i smartphones, és especialment recomanable activar la opció de pujar al Dropbox les fotos que capturem amb la càmera. D'aquesta manera, se'n farà una còpia de seguretat al moment.
Descarrega-te-la per a Android.
Descarrega-te-la per a iOS



Appgratis

Aplicació exclusiva d'iOS, tot i que també hi ha alternatives per a Android. Ens presenta cada dia una app de pagament que, de forma temporal, ens podem baixar gratuïtament o amb un descompte important. Va molt bé per descobrir noves aplicacions que un cop hagi passat l'oferta les haurem de comprar.
Descarrega-te-la per a iOS.


Apalabrados.org

Qui jugui a l'Apalabrados, s'ha de baixar aquesta aplicació. Ideal per tocar la moral als millors jugadors.
Descarrega-te-la per a Android.
Descarrega-te-la per a iOS.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada



Moltes gràcies per participar!